Mesec velikih sprememb

Ne bodite žrtev “zastarelih” pristopov. 

Ste žrtev zastarelih pristopov? Odstranite si amalgam! Hitrno, varno in brezplačno.

Amalgamske plombe so še vedno eden izmed najbolj kontroverznih in na nek način tudi ironičnih virov živega srebra, ki ga lahko najdeš v svojem telesu – seveda le, če si še zmeraj ponosen lastnik ali lastnica amalgamske plombe.

Amalgam je namreč zlitina, ki v 50 % sestoji iz živega srebra, ki ima na tvoje zdravje precej negativne učinke. Tudi druga polovica sestavin v amalgamski plombi je sestavljena iz težkih kovin, kot so na primer srebro, kositer, baker in cink.

Tako za živo srebro kot tudi za težke kovine je dan danes dokazano, da na človeško telo vplivajo precej slabo.

Odstranjevanje amalgamskih plomb prepustite strokovnjakom

Pri zamenjavi amalgamske plombe moramo biti izjemno pazljiv, saj se pri njeni menjavi v okolico sproščajo majhni delci živega srebra, ki jih lahko vdihnemo, pa tudi nekoliko večji delci, ki jih lahko pogoltnemo.

Pri Sowelo veliko pozornosti namenjamo temu, da izpostavljenost delcem živega srebra kar se le da zmanjšamo – vse od uporabe gumijastega opna do inovativne Airnergy naprave, ki Vam med posegom dovaja svež zrak.

Z opnom zobe izoliramo od ustne votline in s tem onemogočimo delcem amalgama, da bi le-ti vstopili v telo.

Amalgamsko plombo skušamo razrezati na čim večje kose, tako, da je možnosti za raznos težkih kovin v okolje in v telo čim manjša. Za samo odstranjevanje ne uporabljamo klasičnih diamantnih svedrov, temveč posebne svedre, ki so temu namenjeni – karbidni svedri.

Brez skrbi, odstranjeni amalgam ne škoduje okolju. Zbira se v posebni napravi, imenovani amalgamski ločevalnik.

Brez skrbi, lahko nam zaupate 🙂

Pripravljeni, da v 3 korakih uredimo zamenjavo amalgamske plombe?

1.

Rezervacija termina

Naročite se na brezplačen prvi posvet na dan, ki Vam najbolj ustreza. Razumemo terensko delo in smo izredno prilagodljivi – termini so možni tudi za vikend in v poznih večernih urah.

2.

Brezplačen prvi pregled

Ne maramo hitrih obravnav. Vzeli si bomo čas za celovit pregled in izdelali dodelan načrt za popoln nasmeh. Ob predhodnem dogovoru lahko z delom začnemo že isti dan.

3.

Pričetek del

Z zaupanjem in brez strahu se prepustite našim specialistom.