Zobozdravstvo Sowelo

Zobozdravnik brez bolečin in dolgih čakalnih vrst. S strokovnim in usposobljenim timom, sodobnimi pristopi ter opremo in kakovostnimi materiali. 

Vas je kdaj bilo strah zobozdravnika?

Pri Zobozdravstvenem Zavodu Sowelo, Vas popolnoma razumemo. 

Večina ljudi doživi strah in nelagodje že ob sami misli, da morajo k zobozdravniku. Nekateri zaradi slabih izkušenj, drugi zaradi nastalih bolečin. 

Pri Zobozdravstvenem Zavodu Sowelo, Vas popolnoma razumemo. Razumemo, da ste zaradi strahu odlašali obisk zobozdravnika, naj Vam ne bo nerodno. Naš izkušen in šarmanten kader se bo potrudil, da bo Vaš obisk čim prijetnejši in brezbolečinski. 

Razumemo, če je Vaše stanje v ustni votlini, zaradi konstantnega odlašanja bolj slabo, ampak naj Vas ne bo sram, naj Vam ne bo nerodno ali neprijetno stopiti do zobozdravnika. Verjemite, da obstaja ugodna, brezbolečinska in hitra oskrba, ki vodi do odličnega rezultata! 

Naše osebje Vas bo zmeraj toplo sprejelo in se Vam popolnoma posvetilo. Na zahtevo Vam v moderno opremljenjem dentalnem centru v Lovrencu na Dravskem polju nudimo oddih v sprostitveni sobi, v kateri se lahko pred posegom sprostite z virtualnimi očali, ki oddajajo posebne svetlobne in zvočne učinke, se spočijete na počivalniku z dihanjem kisika Airnergy oziroma se individualno pogovorimo z Vami in preženemo še zadnje kapljice straha in nelagodja. 

Pri nas ne hitimo, naš tempo je popolnoma prilagojen vašemu. Z Vami se bomo pogovorili, vas seznanili z okoljem in ljudmi, ki bodo sodelovali pri doseganju zastavljenega cilja ter Vam nudili podporo celotno pot. 

Sedaj ko smo se spoznali, bi Vas zanimalo več o prvem, brezplačnem, obisku?

Prvi obisk zobozdravstva Sowelo je popolnoma brezplačen. 

Vaš prvi obisk pri zobozdravniku bo praviloma kratek. Namenjen je spoznavanju novega okolja in seveda zobozdravnika ter asistentke. Takoj ob vstopu v čakalnico želimo, da se počutite domače in sproščeno. Zato smo čakalnico uredili po najnovejših modnih muhah, v njej lahko udobno posedate, se sprostite ob glasbi in seveda prebirate ponujeno gradivo. 

Ob prvem pregledu boste povabljeni v ordinacijo, kjer Vam bomo pogledali zobe, dlesni, in ostale gradnike ustne votline. Pri pregledu si pomagamo z najnovejšo tehnologijo – intraoralno kamero, ki nam omogoča lažje delo ter obrazložitev in Vam takojšen vpogled v najdeno težavo, saj nam omogoča da Vam jo prikažemo na monitorju. 

Glede na pridobljene informacije, med pregledom, Vam pripravimo individualizirani/prilagojen načrt zdravljenja, katerega skupaj pregledamo in na Vašo željo prilagodimo do optimalne rešitve. Ko ste popolnoma zadovoljni z načrtom pričnemo z delom. 

Vas zanima katere zobozdravstvene storitve nudimo?

Nudimo celovite, brezbolečinske zobozdravstvene storitve. 

Konzervativa

Neboleče ohranjanje obstoječih zob, na primer z belimi plombami.

Več informacij

Paradontologija

Skrb za zdravje Vaših dlesni in s tem ohranjanje splošnega zdravja.

Več informacij

Zdravljenje zob

Ozdravitev prizadetih zob nato priprava le teh na sanacijo.

Več informacij

Protetika

Nadomeščanje izgubljenih zob, na primer z prevlekami in protezami.

Več informacij

Kirurgija

Odstranitev popolnoma uničenih oz. zdravje-ogrožajočih zob.

Več informacij

Implantologija

Kmalu bomo v naši ordinaciji izvajali tudi implantološke posege.

Več informacij

Smo zobozdravnik s tradicijo, zaupajte našim zadovoljnim strankam

  • +386 70 541 945
  • info@sowelo.si
  • Lovrenc na Dravskem polju 37/D

Vse pravice pridržane, ZZ Dolenc 2020

  • +386 70 541 945
  • info@sowelo.si
  • Lovrenc na Dravskem polju 37/D

Vse pravice pridržane, ZZ Dolenc 2020