Zobozdravstvo Sowelo

Zobozdravnik brez bolečin in dolgih čakalnih vrst. S strokovnim in usposobljenim timom, sodobnimi pristopi ter opremo in kakovostnimi materiali. 

Vas je kdaj bilo strah zobozdravnika?

Pri Zobozdravstvenem Zavodu Sowelo, Vas popolnoma razumemo. 

Večina ljudi doživi strah in nelagodje že ob sami misli, da morajo k zobozdravniku. Nekateri zaradi slabih izkušenj, drugi zaradi nastalih bolečin. 

Pri Zobozdravstvenem Zavodu Sowelo, Vas popolnoma razumemo. Razumemo, da ste zaradi strahu odlašali obisk zobozdravnika, naj Vam ne bo nerodno. Naš izkušen in šarmanten kader se bo potrudil, da bo Vaš obisk čim prijetnejši in brezbolečinski. 

Razumemo, če je Vaše stanje v ustni votlini, zaradi konstantnega odlašanja bolj slabo, ampak naj Vas ne bo sram, naj Vam ne bo nerodno ali neprijetno stopiti do zobozdravnika. Verjemite, da obstaja ugodna, brezbolečinska in hitra oskrba, ki vodi do odličnega rezultata! 

Naše osebje Vas bo zmeraj toplo sprejelo in se Vam popolnoma posvetilo. Na zahtevo Vam v moderno opremljenjem dentalnem centru v Lovrencu na Dravskem polju nudimo oddih v sprostitveni sobi, v kateri se lahko pred posegom sprostite z virtualnimi očali, ki oddajajo posebne svetlobne in zvočne učinke, se spočijete na počivalniku z dihanjem kisika Airnergy oziroma se individualno pogovorimo z Vami in preženemo še zadnje kapljice straha in nelagodja. 

Pri nas ne hitimo, naš tempo je popolnoma prilagojen vašemu. Z Vami se bomo pogovorili, vas seznanili z okoljem in ljudmi, ki bodo sodelovali pri doseganju zastavljenega cilja ter Vam nudili podporo celotno pot. 

Kako do samozavestnega nasmeha in novih zob?

Pri zobozdravstvu Sowelo niste samo številka, z Vami smo na vsakem koraku – od začetka do konca in tudi po opravljeni storitvi. Pri svojem delu stremimo k najvišji kakovosti in dolgoročnosti, storitve opravljamo z miselnostjo “napravi enkrat, in izvrstno”.

Pri delu uporabljamo anestezijo, da ne čutite bolečin, Na račun odlične organizacije pri nas ni dolgih čakalnih vrst. 

V primeru, da imate zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, strah pred zobozdravnikom, Vam nudimo individualne pogovore in brezplačno uporabo sprostitvene sobe – prilagodimo se Vašemu tempu, ni potrebe, da hitimo. Poslužujemo se tudi zdravljenja začetnih kariesov, brez vrtanja, z ozonom. 

1.

Rezervacija termina

Naročite se na brezplačen prvi posvet na dan, ki Vam najbolj ustreza. Razumemo terensko delo in smo izredno prilagodljivi – termini so možni tudi za vikend in v poznih večernih urah.

2.

Brezplačen prvi pregled

Ne maramo hitrih obravnav. Vzeli si bomo čas za celovit pregled in izdelali dodelan načrt za popoln nasmeh. Ob predhodnem dogovoru lahko z delom začnemo že isti dan.

3.

Pričetek del

Z zaupanjem in brez strahu se prepustite našim specialistom.

Zobozdravstvene storitve na enem mestu

Nudimo celovite, brezbolečinske zobozdravstvene storitve. 

Konzervativa

Neboleče ohranjanje obstoječih zob, na primer z belimi plombami.

Več informacij

Paradontologija

Skrb za zdravje Vaših dlesni in s tem ohranjanje splošnega zdravja.

Več informacij

Zdravljenje zob

Ozdravitev prizadetih zob nato priprava le teh na sanacijo.

Več informacij

Protetika

Nadomeščanje izgubljenih zob, na primer z prevlekami in protezami.

Več informacij

Kirurgija

Odstranitev popolnoma uničenih oz. zdravje-ogrožajočih zob.

Več informacij

Implantologija

Kmalu bomo v naši ordinaciji izvajali tudi implantološke posege.

Več informacij

Smo zobozdravnik s tradicijo, zaupajte našim zadovoljnim strankam

Vse pravice pridržane, ZZ Dolenc 2020