Sowelo - zasebnost
Nalagam...

Zasebnost

Kdo smo?

Osnovni podatki

Zobozdravstveni zavod Sowelo, Lovrenc na Dravskem polju
Lovrenc na Dravskem polju 37/D
2324, Lovrenc na Dravskem polju

Dodatni podatki

Davčni zavezanec: NE
DDV ID številka: 94682607
Matična številka: 6873197000

Naša izjava o zasebnosti

Kakšne osebne podatke obdelujemo?

Če uporabljate naše storitve, zbiramo različne vrste vaših podatkov, kot so vaši kontaktni podatki in vaš IP naslov.

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

  • Kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami: e-naslov in ime ter priimek;
  • Podatke o napravah s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, izbrani brskalnik in različica le-tega;

Zakaj obdelujemo podatke?

Na spletnih straneh našega spletišča, uporabljamo piškotke; vaše podatke uporabljamo za ugotavljanje števila obiskovalcev in izboljševanje naših storitev (osredotočanje na brano vsebino).

S kom delimo Vaše osebne podatke in kako jih varujemo?

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Vaših osebnih podatkov ne delimo z drugimi osebami. Vaše osebne podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju Avant.Si d.o.o. (neoserv.si) kjer tudi gostujemo spletno stran.

Kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo osebnih podatkov?

V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice. Te pravice vključujejo:

Pravico do dostopa

Imate pravico, da izveste, kakšne podatke o vas zbiramo, v kakšne namene in kako dolgo, od kod vaše osebne podatke pridobivamo, komu jih posredujemo, kdo jih poleg nas še obdeluje in kakšne so vaše druge pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov. Če niste povsem prepričani, katere osebne podatke o vas zbiramo, od nas lahko zahtevate potrdilo o tem, ali osebne podatke v zvezi z vami zbiramo ali ne, in če jih, imate pravico, da se s temi podatki seznanite. Skladno s pravico do seznanitve lahko od nas zahtevate kopijo obdelovanih podatkov, pri čemer vam bomo prvo kopijo zagotovili brezplačno, vsako nadaljnjo pa proti plačilu.

Pravico do popravka

Če opazite, da so osebni podatki, ki jih o vas hranimo, napačni ali nepopolni, imate pravico, da zahtevate, da jih popravimo oziroma dopolnimo, brez nepotrebnega odlašanja.

Pravico do pozabe oziroma izbrisa

V nekaterih primerih imate pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo v najkrajšem možnem času izbrisali, če je izpolnjen kateri od naslednjih razlogov:

  • Vaših osebnih podatkov v namene, v katere smo jih obdelali, ne potrebujemo več;
  • umaknili ste soglasje z obdelavo osebnih podatkov, pri čemer gre za podatke, za obdelavo katerih je vaše soglasje nujno, mi pa hkrati nimamo drugega razloga za nadaljnjo obdelavo teh podatkov.

Prosimo pa, da se zavedate, da, tudi če bo kateri od opisanih razlogov izpolnjen, to ne pomeni, da bodo vsi vaši osebni podatki kar takoj izbrisani. Te pravice pa ni mogoče uveljaviti v primeru, da je obdelava vaših osebnih podatkov še naprej nujna za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti.

Pravico do prenosljivosti podatkov

Kolikor želite, je Vaša pravica, da zahtevate in prejmete osebne podatke v zvezi z Vami, ki ste nam jih posredovali. Kolikor jih zahtevate, jih boste prejeli v strukturirani, splošno uporabni in strojno berljivi obliki. Hkrati imate pravico, da te podatke posredujete drugim upravljavcem osebnih podatkov, ne da bi Vas pri tem mi (Sowelo) ovirali.


Telefon: +386 70 541 945 & +386 41 985 046

E-mail: info@sowelo.si

Naslov: Lovrenc na Dravskem Polju 37/D, 2324 Lovrenc