Sowelo - o nas
Nalagam ...

O nas

Z majhnimi koraki do velikih ciljev

ZAKAJ NAS IZBRATI

Dolgoletna tradicija

Naši začetki segajo v leto 1945 in ves čas smo se usmerjali v kakovost svojih storitev. Na račun tega nam stranke zaupajo in ostajajo zveste, nekatere že 20 let in več.

Usmerjenost k rezultatom

Vsaki stranki zagotavljamo individualen pristop. Izhajamo iz konkretne situacije, skupaj opredelimo cilje in glede na te oblikujemo rešitve, ki Vam ustrezajo.

Brez čakalnih vrst

Dolgih čakalnih vrst pri nas ni. V večini primerov ste na vrsti v le nekaj dneh, v najslabšem primeru do 14 dni.

Z roko v roki

Po opravljeni storitvi Vam stojimo ob strani, za nas niste le številka.

Kdo smo?

Smo podjetje z družinsko tradicijo, stranke nam zaupajo že 20 let in več.

Pri nas niste samo številka, z Vami smo pri vsakem koraku - od začetka do konca in tudi po opravljeni storitvi. Pri svojem delu stremimo k najvišji kakovosti in dolgoročnosti, storitve opravljamo z miselnostjo “napravi enkrat, in izvrstno”. Pri delu uporabljamo anestezijo, da ne čutite bolečin, Na račun odlične organizacije pri nas ni dolgih čakalnih vrst.

V primeru, da imate zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, strah pred zobozdravnikom, Vam nudimo individualne pogovore in brezplačno uporabo sprostitvene sobe - prilagodimo se Vašemu tempu, ni potrebe, da hitimo. Poslužujemo se tudi zdravljenja začetnih kariesov, brez vrtanja, z ozonom.

Svoje storitve nudimo po pošteni ceni in z garancijo. Naš moto je “Nemška kakovost in hrvaške cene”. Pri nas ne boste doživeli, nepredvidenih stroškov, saj je dogovorjena cena končna in bolečin med posegom.

Kadar se lotimo obsežnih protetičnih del npr. protez, večjega števila prevlek ali daljšega mostu, smo skoraj edini v Sloveniji, ki uporabljamo napravo, ki z meritvami Vaših sklepov in griza, omogoča popolnoma naraven griz, brez dodatne obremenitve za Vaše sklepe. Ste kdaj dobili protezo in griz ni bil "Vaš" ali so Vas boleli sklepi? Pri nas tega ne bo.

Kaj ponujamo?

Fotografijo
Zobozdravstvo
Novodobne načine zdravljenja

Vas zanima kaj je trenutno aktualno?
oglejte si video

Telefon: +386 70 541 945 & +386 41 985 046

E-mail: info@sowelo.si

Naslov: Lovrenc na Dravskem Polju 37/D, 2324 Lovrenc