O nas

Home / O nas

Vas zanima več o zobozdravstvu Sowelo?

Smo zobozdravstvo z družinsko tradicijo, stranke nam zaupajo že 20 let in več.

Odličen zobozdravnik v bližini Ptuja.

Pri zobozdravstvu Sowelo niste samo številka, z Vami smo na vsakem koraku – od začetka do konca in tudi po opravljeni storitvi. Pri svojem delu stremimo k najvišji kakovosti in dolgoročnosti, storitve opravljamo z miselnostjo “napravi enkrat, in izvrstno”. Pri delu uporabljamo anestezijo, da ne čutite bolečin, Na račun odlične organizacije pri nas ni dolgih čakalnih vrst.

V primeru, da imate zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, strah pred zobozdravnikom, Vam nudimo individualne pogovore in brezplačno uporabo sprostitvene sobe – prilagodimo se Vašemu tempu, ni potrebe, da hitimo. Poslužujemo se tudi zdravljenja začetnih kariesov, brez vrtanja, z ozonom.

Zobozdravstvene storitve nudimo po pošteni ceni in z garancijo. Pri nas ne boste doživeli nepredvidenih stroškov, saj je dogovorjena cena končna in bolečin med posegom.

Kadar se lotimo obsežnih protetičnih del npr. protez, večjega števila prevlek ali daljšega mostu, smo skoraj edini v Sloveniji, ki uporabljamo napravo, ki z meritvami Vaših sklepov in griza, omogoča popolnoma naraven griz, brez dodatne obremenitve za Vaše sklepe. Ste kdaj dobili protezo in griz ni bil “Vaš” ali so Vas boleli sklepi? Pri nas tega ne bo.

Uporaba sprostitvene sobe pri strahu pred zobozdravnikom

Zakaj izbrati zobozdravstvo Sowelo?

DOLGOLETNA TRADICIJA

Naši začetki segajo v leto 1945, ves čas smo se usmerjali v kakovost svojih storitev. Na račun tega nam stranke zaupajo in ostajajo zveste, nekatere že 20 let in več.

USMERJENOST K REZULTATOM

Vsaki stranki zagotavljamo individualen pristop. Izhajamo iz konkretne situacije, skupaj opredelimo cilje in glede na te oblikujemo rešitve, ki Vam ustrezajo.

BREZ DOLGIH ČAKALNIH VRST

Dolgih čakalnih vrst pri nas ni. V večini primerov ste na vrsti v le nekaj dneh, v najslabšem primeru do 14 dni.

Z VAMI SMO Z ROKO V ROKI

Po opravljeni storitvi Vam stojimo ob strani, za nas niste le številka.

Kaj o nas menijo stranke?

Katere zobozdravstvene storitve nudimo?

Nudimo celovite, brezbolečinske zobozdravstvene storitve.

Želite več informacij? Pokličite nas na 070 541 945 ali 041 985 046, z veseljem odgovorimo na Vsa vaša vprašanja.

%d bloggers like this: