S singletnim kisikom do boljšega počutja

S singletnim kisikom do boljšega počutja

Airnergy

Majhen, vendar odločilen korak na poti do dobrega počutja.

Airnergy je inovativna terapija, ki v nasprotju z običajnimi kisikovimi terapijami ne obremenjuje telesa z nenaravno visokimi koncentracijami kisika, temveč, izboljša sposobnost telesa izkoristiti kisik v zraku, ki ga dihamo – sproži in optimizira regeneracijske procese.

Rezultati Airnergy terapij

Bolniki, zdravniki, vrhunski atleti, trenerji, vodje podjetij, znane osebe. Prednosti AIRNERGY terapij, so očitne pri prav vseh.

O Airnergy terapiji

Airnergy pretvarja običajen kisik iz zraka v visokoenergetsko stanje – singletni kisik, ta oblika kisika ima kratko življenjsko dobo in med degradacijo sprošča energijo, ki jo telo izkoristi.

Vodne molekule v vlažnem zraku, ki ga dihamo preko naprave Airnergy, absorbirajo to energijo, ki jo uporabniki nato vdihujejo skozi lahko nosno cevko.

Sproži in optimizira regeneracijske procese.

Airnergy ima ogromen terapevtski in preventivni potencial. S pomočjo postopka, podobnega fotosintezi, ki ga najdemo v naravi, kisik v zraku pretvori v obliko, ki je primernejša za telo in jo organizem lahko bolje izkoristi.

Pristop je smiseln, saj se naravna telesna sposobnost uporabiti kisik iz zraka, ki ga dihamo, slabša s starostjo, pa tudi, če smo bolni, pod stresom … Tudi zdravi ljudje uporabljajo le majhen del kisika v zraku. Pri starejših in bolnih ljudi, je delež še manjši. To na koncu pripelje do nelagodnega počutja. Tehnologija Airnergy zagotavlja potrebno ravnovesje. Poskrbi, da kisik iz zraka, telo bolje koristi.

Zrak je življenje

Slaba izraba

Slaba izraba

75 % kisika, ki ga vdihnemo z zrakom, ponovno izdihnemo, ne da bi ga koristno izrabili.

Staranje

Staranje

Višja starost in večja šibkost telesa, sta dodaten vpliv za vedno manjšo izrabo kisika.

Posledice pomanjkanja kisika

Brez voljnost

Brez voljnost

Kronicne bolezni

Kronične bolezni

Manjsa vzdrzljivost

Manjša vzdržljivost

Slabsa koncentracija

Slabša koncentracija

Ste pod stresom?

Airnergy se uporablja pri spopadanju s težavami pri spanju, zmanjšuje stres in ravnodušnost, manjša tako posledice slabe prehrane kot pomanjkanja gibanja. Airnergy lahko tudi pomaga spodbuditi regenerativne mehanizme telesa, lahko pomaga pri kroničnih bolezni in se lahko uporabljajo v pomoč pri procesu razstrupljanja telesa. Dejstvo je, da približno 20 % razstrupljanja telesa poteka skozi kožo, zato ni presenetljivo, da uporabniki pogosto doživljajo pozitivne spremembe v koži, že po eni terapiji.

Čista biofizika

Najverjetneje se sprašujete kako ta inovativna tehnologija deluje. Povedano na preprost način – Airnergy aktivira kisik v zraku, ki ga dihamo. Nastali kisik se nato z vdihavanjem prenaša po celotnem telesu in ga telo boljše uporabi.

Airnergy je zasnovan za ljudi, ki želijo prevzeti odgovornost za svoje zdravje.

Airnergy predvsem pomaga, pri izboljšavi dnevne energije in spodbujanja telesne regenerativne sposobnosti sposobnosti skozi noč. Prav tako uporaba Airnergy prinese večjo blaginjo in vzdržljivost ter izboljšano koncentracijo.

Uporabniki Airnergy nam redno poročajo o svojih pozitivnih izkušnjah. Ali ste vedeli, da je vaše srce največji porabnik kisika v telesu, nato pa možgani in oči?

Številni profesionalni in amaterski športniki, ki uporabljajo Airnergy pravijo, da ima pozitiven učinek na njihove sposobnost – višja vzdržljivost, koncentracija in posledično učinkovitost. Pomaga jim na poti do doseganja boljših rezultatov.

Vas zanima več poučnih vsebin? Vabljeni :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: